Perquè som molt més que un portal d'ocupació, un portal internacional de reclutament

Avaluació i Diagnòstic de necessitats Formatives i Competències Corporatives

EN QUÈ CONSISTIX?
COM  TREBALLEM?
BENEFICIS

Personalització dels Programes i Plans de Formació i Entrenament.

Els nostres consultors, formadors i entrenadors s'integren i mimetitzen en l'empresa per a identificar els coneixements i habilitats clau innates en tots i cada un dels valors d'un equip humà.

Mesurar tècnicament les aptituds personals, identificar el potencial i establir quines competències professionals són crítiques per al desenrotllament personal és fruit de la posada en pràctica d'una metodologia didàctica correctament aplicada.

Definir les necessitats formatives i desenrotllar una seqüència estructurada afavorix la interiorització de coneixements i habilitats complexes, que tenen un impacte immediat en la millora del perfil competencial dels individus i dels equips de treball.

Formació In Company:  disseny i elaboració de Plans de Formació Corporatius en els formats Online, presencials i Blended

EN QUÈ CONSISTIX?
COM  TREBALLEM?

En el nostre equip, entenem per “formació a mesura” una proposta de valor.

  • - La clau està en la metodologia, els instruments de mesura, i la capacitat científica d'identificar quins variables, competències o coneixements són els que determinen una millora operativa  real i mesurable.
  • - L'externalització o outsourcing de les funcions del seu departament de formació i entrenament és una alternativa d'alt valor afegit, al mateix temps que li brinda obtindre importants avantatges en costos i beneficis qualitatius, unificant criteris avaluatius de qualitat i efectivitat de les accions realitzades.

En concordança amb la seua missió i pla estratègic,  avaluem necessitats,  formem el seu personal en competències i àrees que desenrotllen la vocació i qualitat de servici, cap al seu client extern i intern. La participació de professionals, especialistes en diferents disciplines i el seu rigor tècnic, la innovació metodològica, i l'accés a mitjans tècnics i tecnològics, ens permeten dissenyar per a la seua organització plans de formació i  plans d'entrenament i transformar el seu handicap de formar o entrenar a un nombre elevat de persones és el nostre repte, conclòs amb èxit i mesurable pel propi client, vosté.

Més serveis

Desenrotllament individual

MÉS INFO

Clima, motivació i màrqueting intern

MÉS INFO

Reclutament, selecció,  headhunting i processos de desvinculació corporativa

MÉS INFO